Alto Shaam - EcoSmart

 

Alto Shaam - EcoSmart

Mit jelent az EcoSmart
az Alto-Shaam számára

Az EcoSmart a leghatékonyabban és leghatásosabban kihasznált forrásunk. Az Alto-Shaam úgy véli, hogy egy vállalatnak az a legjobb ha nem csak gazdaságosan, de környezetbarát módon tevékenykedik.

Gondolkodj globálisan, cselekedj jövedelmezően

A természetes és üzleti erőforrások megfelelő kihasználásával a nélkül növelheted bevételeidet, hogy az ártana a termék minőségének, a szolgáltatásnak vagy az ügyfél elégedettségnek. Valójában ezeknek az erőforrásoknak az okos kihasználása jelenti a kulcsot a vállalat fejlesztéséhez.

Az EcoSmart hatékonyan és hatásosan aknázza ki a rendelkezésre álló erőforrásokat:

 • Közművek – Spórlás a vizen, gázon és villanyon.
 • Munkaerő – nagyobb termelékenység, kevesebb munkaerő.
 • Idő – sokkal hatékonyabb tervezés
 • Tér – az értékes konyhai területből kihozni a legtöbbet
 • Étel – kevesebb ételhulladék és ételzsugorodás elérése.
 • Pénz – ezen opciók kihasználásával növelheted a profitod.
 • Őrizd meg hidegvéredet – előfordulhat, hogy mindenki feszült és a konyhában elszabadulnak az indulatok. Könnyítsd meg a dolgodat azzal, hogy az Alto-Shaam felszerelését használod. A gépek használata legalább olyan üdítő érzést nyújt, mint amikor a szabadnapodat töltöd... emlékszel még milyen szabadnapon lenni, ugye?

Alto-Shaam évtizedek óta elkötelezett környezetvédő

Az 1960-as években az energiahatékonyság nem jelentett általános problémát. Míg az autók egy gallon benzinnel 10 mérföldet tettek meg, az otthonokban pedig szénnel fűtöttek, az Alto-Shaam már ekkor másképp gondolkodott.

Használjunk kevesebb hőt, ne pedig egyre többet. Használjunk kevesebb energiát, ne pedig egyre többet. Az eredmény forradalmi változást hozott. Az Alto-Shaam Cook & Hold jelentősen kevesebb hjőt és energiát használt a sovány sertéskaraj megsütésére, amely sokkal puhább, szaftosabb és ízletesebb volt, mint előtte bármikor. A jelentősen keisebb mértékű zsugorodással a vendéglátók ugyanannyi alapanyagból többet tudtak felszolgálni, így növekedett a bevételük is. Nem csoda, hogy a Cook & Hold nélkülözhetetlen konyhai készülékké vált.

Az EcoSmart napjainkban

Az 1960-as évek óta az Alto-Shaam olyan termékcsoportok fejlesztésén dolgozik, melyek hozzásegítenek a kiadások csökkentéséhez, ugyanakkor segítenek a hatékonyabb munkavégzésben és a kiváló minőségű ételek elkészítésében.

Mi ezt gazdaságilag és környezetvédelmi tekintetben is EcoSmart-nak nevezzük.

Az energiamegtakarítás mellet az EcoSmart egy teljesen új üzleti megközelítés, mely a hatékonyságot helyezi a középpontba. Az Alto-Shaam-nál úgy véljük, egy vállalat sokkal hatékonyabban dolgozhat, és jobban képes ügyfeleit kiszolgálni akkor, ha egy teljes hatékonysági tervet dolgoz ki és alkalmaz.

Az EcoSmart a gyakorlatban:

 • Menü alkotás – széles menüválaszték, a rendelkezésre álló kiváló minőségű konyhai felszereléssel könnyedén elkészíthető.
 • Ügyes tervezés – az élelmiszer-állomány beszerzése úgy, hogy közben odafigyeljünk az élelmiszer hulladék csökkentésére is.
 • Ütemezés – hatékony ütemterv a napi rutin során, a melegen-, illetve hidegen tartó felszerelés segítségével.
 • Biztonság – ügyelni rá, hogy az étel ne kerüljön az ún. "veszélyzónába", vagyis ne szaporodjanak el a káros baktréiumok, hiszen így hosszabb ideig, biztonságosabban tárolhatjuk az ételt.
 • Minőség – mindezeken felül, a legkiválóbb minőségű ételek készítése, melyeket időben tálalunk a vendégnek.
"50 Years of Innovation" - Flyer (englisch)         PDF- Download